• thumb_img source_img

Prestige öltöny 2018.1_Look4_Seite6

1 Vélemények Add your review

Termék elérhetősége : A termék jelenleg nincs raktáron

A hosszú idő alatt elképzelt és ezerszer megálmodott esküvői mesevilághoz a vőlegénynek is (a menyasszony IGAZI hercegének) tündökölnie kell a szépséges ara mellett! Ebben segít a Wilvorst legújabb kollekciója.

A nagy szerelem, egy felejthetetlen ünneplés és egy elegáns estély - a mesebeli esküvő 2012 nyarán. Annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen fontos időben elkezdeni az esküvő szervezését! Természetesen mindenki izgatott a menyasszony ruhája miatt, de a legfontosabb az álompár közös fellépése.

A vőlegénynek is tündökölnie kell öltönyében a szépséges ara mellett! Erre nyújt megoldást a WILVORST. Elegancia, vágy, érték és luxus, hibátlan kivitelezés, német precizitás!

A következő szezonban tizenkét új modellek kápráztat el minket az After-Six kollekció.
Világosan meghatározott sziluett, pontos részletek kifejezés, a stílus, a legjobb minőségű anyagok és a kidolgozás, ezért kezeskedik a WILVORST.

Természetesen az anyagok kiválasztásánál a gyapjú játszik fő szerepet, többnyire szép modern fonálkompozícióval. Kevertszálas anyagoknál a gyapjú / selyem és gyapjú / viszkóz,játszik fő szerepet, a kívánt fény és anyagcsillogás elérésének érdekében! A szövetek könnyű, puha tapintásúak, kellemesen lágyak.