Figyelmeztetés ×
JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 865
26 okt.

Koszorúslánynak lenni nagy megtiszteltetés. Kifejezi a menyasszony szeretetét, nagyrabecsülését és azt, hogy szeretne minket magához közel tudni  a nagy napon -  nem csupán lelkileg, de testileg is.

Ennek az örömteli eseménynek pedig elengedhetetlenül fontos kelléke a koszorúslány ruha. A hagyományos trendekben a koszorúslány ruha általában pasztell, estélyi ruha, mely darabok elegánsan érzékeltetik a nagy nap fennköltségét. 

26 okt.

Minden lány álma, hogy egyszer gyönyörű menyasszonyként álljon az oltár előtt és kimondja a boldogító igent.

Ez az álom általában a gimnáziumi szalagavatón kerül a testközelbe, mikor életében először van lehetősége felpróbálni azt a bizonyos nimbikus, gyönyörű, hófehéren világító ruhadarabot: az esküvői ruhát. 

Minden lány túláradó izgalommal és örömmel készül saját szalagavató ünnepségére, hiszen ez önmagában egy jeles alkalom - de mégis, bármelyik szalagavató előtt álló lányt megkérdezhetjük arról, mi jut eszébe a szalagavatóról, feltehetőleg a válasz egyértelmű és egyöntetűen a következő lesz: királylányként ragyogva keringőt járni egy csodás esküvői ruhában. 

26 okt.

A tradicionális esküvői felállástól eltérő, merőben új trend van kialakulóban  az utóbbi években, melynek egy sarkalatos új pontja: a koszorúsfiú. 

E legújabb irányzat szerint tehát már nem csak a menyasszony legjobb barátnői kísérhetik, és lehetnek mellette az oltárnál, hanem legjobb barátai, illetve a hozzá közel álló, családban lévő kisfiúk - koszorúsfiúként!

26 szept.

Egy álomszép ruhát viselni  minden nő számára felemelő érzés. Egy jól kiválasztott darabbal viszont  nem csupán az adott esemény kritériumainak tuduk eleget tenni; hiszen a ruha rengeteget elárulhat annak viselőjéről is. A ruha - mint olyan -  megjeleníteni hivatott azt a belső tartalmat, mely viselője  saját személyiségéből  kíván kiemelni, ily módon pedig   tökéletesen szimbolizálhatja annak lelki alkatát, karakterét. Bizonyára egy nő számára sem ismeretlen az az érzés, mikor egy jeles esemény előtt ( legyen szó  grill partiról, keresztelőről,  vagy egy randevúról, stb.) hosszú perceket kénytelen tölteni a tükör előtt, a legoptimálisab ruhaköltemény kiválasztását megkísérelve. Hiszen a ruhával - tudatosan, vagy akár tudattalanul is - ki szeretnénk fejezni valamit a számunkra fontos külvilág felé. Kifejezni valamit, önmagunkból.

Így tehát teljesen logikus, mintegy magától értetődő az a jelenség, hogy a női esküvői ruha ilyen erőteljesen kerül a  figyelem központjába, mikor a házasulandó pár az esküvő felé közeledik: az esküvői ruha nemcsak  majd’ minden nő legdédelgetettebb álmaiban

26 szept.

A márka immár sikeresen 4 divatmárka névvé nőtte ki magát:LILLY, PASSIONS by LILLY, DIAMONDS by LILLY és purewhite by LILLY. Mindegyik kollekció tökéletesen passzoló, széleskörű kiegészítőkkel van felszerelve fátylakból, ékszerekből, cipőkből, táskákból, hajbavalókból. Emellett a LILLY kollekciónak imádnivaló kollekcióval szolgál koszorúslányok és fiúk számára is. A márka sugárzóan egyedülálló kollekciója mögötti tehetség Eva-Dorthe Smith, “Ő az új ideák forrása, és folyamatos rajzaival újabb és újabb stílust kreál.” - Anne Kathrine A LILLY márka tehát klasszikus, s az egyik legkeresettebb stílus az esküvői ruhák területén belül.

26 szept.

Tziacco modellekkel a Wilvorst cég egy elegáns, ám mégis extravagáns divatirányzatot célzott meg! A divatos anyagok és az innovatív stílus kapcsolata az emberek egyéni stílusát is hangsúlyozza, egyéniségét kiemeli.

TZIACCO

A Tziacco modellekkel a Wilvorst cég egy elegáns, ám mégis extravagáns divatirányzatot célzott meg! A divatos anyagok és az innovatív stílus kapcsolata az emberek egyéni stílusát is hangsúlyozza, egyéniségét kiemeli.

A 2017-es Tziacco modellek sok meglepetéssel extravagáns anyag és modellkombinációkkal kápráztat el minket. 14 új fazon közül válogathatunk. Új stílus: Royal tipp fazon mely avant-garde stílusú , zakója, hosszított-kabát jellegű, mintás anyagból készül, álló vagy hagyományos gallérral. Különleges eleganciát kölcsönöz a színben hozzá illő ám általában mintában

26 szept.

Romantikus anyagredőzés és hollywoodi sikk- e két irányvonal határozza meg a LILLY 2017-es kollekcióját. Lágyan leomló, légies anyagok; játékos csipkék; gyöngy és virág ornamentumok; az '50-es, '60-as évek eleganciája

Nyerjen betekintést aktuális kollekciónkba és hagyja, hogy magával ragadja ez a világ!

A LILLY története, 1946 Dánia

"Újra eljött a tavasz, a fecskék és madarak dala eljött hozzánk, a kert felöltötte legszebb ünneplőjét. A mennyegzőt a legnagyobb boldogság vette körül, a menyasszony és a vőlegény szerelem ittasnak tűntek." Már Ludwig Tieck is tudta, hogy nincs még egy olyan élmény, amely annyi érzelemmel vegyülne, mint két szerelmes eskütétele. Így azon nem lehet csodálkozni, ha nem akarunk semmit a véletlenre hagyni.

Amikor Lilly Hansen 1946-ban megalkotta első menyasszonyi ruha kollekcóját az első Couturistának