Figyelmeztetés ×
JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 865
26 szept.

Az esküvői ruha misztériuma

Egy álomszép ruhát viselni  minden nő számára felemelő érzés. Egy jól kiválasztott darabbal viszont  nem csupán az adott esemény kritériumainak tuduk eleget tenni; hiszen a ruha rengeteget elárulhat annak viselőjéről is. A ruha - mint olyan -  megjeleníteni hivatott azt a belső tartalmat, mely viselője  saját személyiségéből  kíván kiemelni, ily módon pedig   tökéletesen szimbolizálhatja annak lelki alkatát, karakterét. Bizonyára egy nő számára sem ismeretlen az az érzés, mikor egy jeles esemény előtt ( legyen szó  grill partiról, keresztelőről,  vagy egy randevúról, stb.) hosszú perceket kénytelen tölteni a tükör előtt, a legoptimálisab ruhaköltemény kiválasztását megkísérelve. Hiszen a ruhával - tudatosan, vagy akár tudattalanul is - ki szeretnénk fejezni valamit a számunkra fontos külvilág felé. Kifejezni valamit, önmagunkból.

Így tehát teljesen logikus, mintegy magától értetődő az a jelenség, hogy a női esküvői ruha ilyen erőteljesen kerül a  figyelem központjába, mikor a házasulandó pár az esküvő felé közeledik: az esküvői ruha nemcsak  majd’ minden nő legdédelgetettebb álmaiban

megforduló ruhadarabja, de egyben  nimbikus jelképe  is az esküvőnek magának. 

Megtalálni tehát a menyasszonynak a saját lényéhez legtesthezállóbban illeszkedő esküvői ruhát nem csupán egy kislányos vágy  örömteli beteljesítése, hanem egy, az esküvő szimbólumához jelentékenyen hozzátevő mozzanat, melyben kifejeződik a menyasszony személyisége, szerelmének milyensége, s az esküvő hangulatiságának fő karaktere is. 

Így érthető tehát, milyen  kiemelt fontosságú a minőségi, jól kiválasztott esküvői ruha, melynek  mind megálmodásában ( amennyiben egyéni ruhakölteményben gondolkodik a menyasszony), mind  pedig megtalálásában szíves rendelkezésére állunk.