26 okt.

Koszorúsfiú – az új esküvői trend 

A tradicionális esküvői felállástól eltérő, merőben új trend van kialakulóban  az utóbbi években, melynek egy sarkalatos új pontja: a koszorúsfiú. 

E legújabb irányzat szerint tehát már nem csak a menyasszony legjobb barátnői kísérhetik, és lehetnek mellette az oltárnál, hanem legjobb barátai, illetve a hozzá közel álló, családban lévő kisfiúk - koszorúsfiúként!

Maga a koszorúslány fogalma általánosan elterjedt jelenség az esküvők nagytöbbségében, ami mind a menyasszonynak, mind a koszorúslányságra felkért hölgyeknek nagy örömükre szolgál, hiszen koszorúslánynak lenni mindenképpen egy kitüntetett szerep az esküvőn.

Így a kis-, és nagylányok is egyfajta ízelítőt kaphatnak az esküvő ( és így saját jövőbeli esküvőjük) hangulatából, saját koszorúslányruhájuk kiválasztása kapcsán.   A koszorúsfiú fogalma  a koszorúslányéhoz képest elsőre  meghökkentően hathat - hiszen szembe megy minden tradícióval, mely inkább a habos-fodros ruhakölteményekről szólt, s mely mellett ily módon  helyet kap az öltöny és a nyakkendő is. 

S még ha a koszorúsfiúság furcsának is hat elsőre, képzeljük el a képet, ahogy a templomban megszólal az esküvői zene, s hátrafordulva  a gyönyörű koszorúslányruhába bújt kislányok mellett koszorúsfiú ‘párjaik' egységes öltönyben és nyakkendőben sétálva szórják a virágszirmokat, előkészítve ezzel az utat a menyasszonynak.  

S ha jobban belegondolunk, miért is lenne ez olyan meglepő - hiszen a menyasszony mellett is ott áll büszkén a vőlegény, ezzel is szimbolizálva a férfi nő egymást kiegészítő mivoltát. 

A koszorúslány és koszorúsfiú együttes jelenléte  tehát  még imádnivalóbbá, sőt, még teljesebbé teheti a nagy napot. 

Tekintse meg csodás koszorúsfiú ajánlatunkat itt!