26 okt.

Szalagavatói ruha - avagy a menyasszonyság előszobája

Minden lány álma, hogy egyszer gyönyörű menyasszonyként álljon az oltár előtt és kimondja a boldogító igent.

Ez az álom általában a gimnáziumi szalagavatón kerül a testközelbe, mikor életében először van lehetősége felpróbálni azt a bizonyos nimbikus, gyönyörű, hófehéren világító ruhadarabot: az esküvői ruhát. 

Minden lány túláradó izgalommal és örömmel készül saját szalagavató ünnepségére, hiszen ez önmagában egy jeles alkalom - de mégis, bármelyik szalagavató előtt álló lányt megkérdezhetjük arról, mi jut eszébe a szalagavatóról, feltehetőleg a válasz egyértelmű és egyöntetűen a következő lesz: királylányként ragyogva keringőt járni egy csodás esküvői ruhában. 

Ez az az alkalom a tizennyolc éves kishölgyek számára, amikor az a bizonyos, oly sokszor megálmodott esküvő megfogható közelségbe kerül, s ahol először érezhetik  magukat ‘jogosan’  annak királylánynak, akik mindig is lenni szerettek volna; ahol ők a lélegzetelállító fehér ruhában lágyan mozdulva táncolnak keringőt táncpartnereikkel;  s  így először tapasztalhatják meg magukon az eljövendő menyasszonyi létet és annak varázslatos hangulatát. 

A szalagavatói ruha kialakításában nagyon hasonló, olykor pedig éppen ugyanolyan, mint a menyasszonyi ruha –  a lányok pedig ezt a rendkívüli szépségű   fehér ruhát és annak viselését örökre emlékezetükbe vésik; hiszen ez az első alkalom életükben, amikor régen dédelgetett álmuk valóra válni látszik: az, hogy egyszer gyönyörű menyasszonyok lesznek.  

A szalagavatói ruha  minősége, kialakítása, annak  kiválasztása ily módon kiemelt fontosságú, melyben igény szerint állunk rendelkezésére. 

Kattintson ide, ajánlott szalagavatói ruháink megtekintéséhez:
Szalagavató