26 okt.

Gondolatok a  koszorúslány ruháról 

Koszorúslánynak lenni nagy megtiszteltetés. Kifejezi a menyasszony szeretetét, nagyrabecsülését és azt, hogy szeretne minket magához közel tudni  a nagy napon -  nem csupán lelkileg, de testileg is.

Ennek az örömteli eseménynek pedig elengedhetetlenül fontos kelléke a koszorúslány ruha. A hagyományos trendekben a koszorúslány ruha általában pasztell, estélyi ruha, mely darabok elegánsan érzékeltetik a nagy nap fennköltségét. 

Minden nő életében legalább egyszer eljön a pillanat, amikor felkérik, hogy koszorúslány legyen.

Ez a tapasztalás csodás előszobája lehet a menyasszonyi létnek, hiszen a szalagavatói ruhaköltemény mellett a koszorúslány ruha az a darab, melyben tündökölve több száz ember előtt végigvonulhatunk, s lehetünk csodás ‘dekorációi’ a menynasszonynak is. 

Ez alkalom tehát kétségkívül roppant fennkölt és  gyönyörű, de olykor járhat némi feszültséggel is, hiszen a koszorúslány ruhát az esetek többségében a menyasszony választja ki, és nem a koszorúslányok; és ahány nő, annyiféle ízlés és preferencia. 

Hatalmas  segítséget jelenthet ilyenkor egy minőségi szalon, ahol tapasztalt és professzionális munkatársak segítenek a legoptimálisabb koszorúslány ruha kiválasztásában; illetve ahonnan az egységes koszorúslány ruhákat személyre szabva vihetik el a koszorúslányok a nagy napra - így mind a menyasszony, mind a koszorúslányok  maximális elégedettséggel és örömmel tekintenek  majd a minőségi és gyönyörűen személyre igazított koszorúslány ruhakölteményeikre, így emelve együttes önbizalommal és örömmel  az esküvő ragyogását.