Figyelmeztetés ×
JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 865
26 szept.

A Tziacco márkáról

Tziacco modellekkel a Wilvorst cég egy elegáns, ám mégis extravagáns divatirányzatot célzott meg! A divatos anyagok és az innovatív stílus kapcsolata az emberek egyéni stílusát is hangsúlyozza, egyéniségét kiemeli.

TZIACCO

A Tziacco modellekkel a Wilvorst cég egy elegáns, ám mégis extravagáns divatirányzatot célzott meg! A divatos anyagok és az innovatív stílus kapcsolata az emberek egyéni stílusát is hangsúlyozza, egyéniségét kiemeli.

A 2017-es Tziacco modellek sok meglepetéssel extravagáns anyag és modellkombinációkkal kápráztat el minket. 14 új fazon közül válogathatunk. Új stílus: Royal tipp fazon mely avant-garde stílusú , zakója, hosszított-kabát jellegű, mintás anyagból készül, álló vagy hagyományos gallérral. Különleges eleganciát kölcsönöz a színben hozzá illő ám általában mintában

eltérő nadrág. Az öltönyöket szatén csíkok, minták is díszíthetik, ha a vevő az kívánja. A selymes fényű csíkos, különleges öltönyök modern ám mégis elegáns megjelenést biztosít! A színek skálája nagyon széles a feketétől, a barna mindenféle árnyalatán keresztül, egészen a kék színig!

26 ünnepi modell, grafikai design, elegáns megjelenés, kis mintákat, vagy további csíkok Arabesque motívumok, ezt kínálja a TZIACCO 2017 tavasz / nyári kollekció. Újítás még a ROYAL - hat gombos, valamint a különleges spicc mandzsettás, exkluzív ingek!