• thumb_img source_img

Prestige öltöny 2018.1_Look3_Seite4_Art3

1 Vélemények Add your review

Termék elérhetősége : A termék jelenleg nincs raktáron

A hosszú idő alatt elképzelt és ezerszer megálmodott esküvői mesevilághoz a vőlegénynek is (a menyasszony IGAZI hercegének) tündökölnie kell a szépséges ara mellett! Ebben segít a Wilvorst legújabb kollekciója.

A nagy szerelem, egy felejthetetlen ünneplés és egy elegáns estély - a mesebeli esküvő 2012 nyarán. Annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen fontos időben elkezdeni az esküvő szervezését! Természetesen mindenki izgatott a menyasszony ruhája miatt, de a legfontosabb az álompár közös fellépése.

A vőlegénynek is tündökölnie kell öltönyében a szépséges ara mellett! Erre nyújt megoldást a WILVORST. Elegancia, vágy, érték és luxus, hibátlan kivitelezés, német precizitás!

A következő szezonban tizenkét új modellek kápráztat el minket az After-Six kollekció.
Világosan meghatározott sziluett, pontos részletek kifejezés, a stílus, a legjobb minőségű anyagok és a kidolgozás, ezért kezeskedik a WILVORST.

Természetesen az anyagok kiválasztásánál a gyapjú játszik fő szerepet, többnyire szép modern fonálkompozícióval. Kevertszálas anyagoknál a gyapjú / selyem és gyapjú / viszkóz,játszik fő szerepet, a kívánt fény és anyagcsillogás elérésének érdekében! A szövetek könnyű, puha tapintásúak, kellemesen lágyak.

Legfrissebb bejegyzéseink

okt., 17

Gondolatok a  koszorúslány ruháró

Koszorúslánynak lenni nagy megtiszteltetés. Kifejezi a menyasszony szeretetét, nagyrabecsülését és azt, hogy szeretne minket magához közel tudni  a nagy napon -  ne

okt., 17

Szalagavatói ruha - avagy a menyasszo

Minden lány álma, hogy egyszer gyönyörű menyasszonyként álljon az oltár előtt és kimondja a boldogító igent.

Ez az álom általában a gimnázium

okt., 17

Koszorúsfiú – az új esküvői tre

A tradicionális esküvői felállástól eltérő, merőben új trend van kialakulóban  az utóbbi években, melynek egy sarkalatos új pontja: a koszorúsfiú. 

E legújabb i