• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Tziacco Férfi öltöny 2018._Art.5811019

1 Vélemények Add your review

Termék elérhetősége : A termék jelenleg nincs raktáron

Tziacco modellekkel a Wilvorst cég egy elegáns, ám mégis extravagáns divatirányzatot célzott meg! A divatos anyagok és az innovatív stílus kapcsolata az emberek egyéni stílusát is hangsúlyozza, egyéniségét kiemeli.

TZIACCO

A Tziacco modellekkel a Wilvorst cég egy elegáns, ám mégis extravagáns divatirányzatot célzott meg! A divatos anyagok és az innovatív stílus kapcsolata az emberek egyéni stílusát is hangsúlyozza, egyéniségét kiemeli.

A Tziacco modellek sok meglepetéssel extravagáns anyag és modellkombinációkkal kápráztat el minket. 14 új fazon közül válogathatunk.

Új stílus: Royal tipp fazon mely avant-garde stílusú , zakója, hosszított-kabát jellegű, mintás anyagból készül, álló vagy hagyományos gallérral. Különleges eleganciát kölcsönöz a színben hozzá illő ám általában mintában eltérő nadrág.

Az öltönyöket szatén csíkok, minták is díszíthetik, ha a vevő az kívánja.

A selymes fényű csíkos, különleges öltönyök modern ám mégis elegáns megjelenést biztosít! A színek skálája nagyon széles a feketétől, a barna mindenféle árnyalatán keresztül, egészen a kék színig!

Legfrissebb bejegyzéseink

okt., 17

Gondolatok a  koszorúslány ruháró

Koszorúslánynak lenni nagy megtiszteltetés. Kifejezi a menyasszony szeretetét, nagyrabecsülését és azt, hogy szeretne minket magához közel tudni  a nagy napon -  ne

okt., 17

Szalagavatói ruha - avagy a menyasszo

Minden lány álma, hogy egyszer gyönyörű menyasszonyként álljon az oltár előtt és kimondja a boldogító igent.

Ez az álom általában a gimnázium

okt., 17

Koszorúsfiú – az új esküvői tre

A tradicionális esküvői felállástól eltérő, merőben új trend van kialakulóban  az utóbbi években, melynek egy sarkalatos új pontja: a koszorúsfiú. 

E legújabb i