Wilvorst

wilvorst

A hosszú idő alatt elképzelt és ezerszer megálmodott esküvői mesevilághoz a vőlegénynek is (a menyasszony IGAZI hercegének) tündökölnie kell a szépséges ara mellett! Ebben segít a Wilvorst legújabb kollekciója tavasz/nyár 2017 WILVORST – Modetrends Frühjahr/Sommer 2012

A nagy szerelem, egy felejthetetlen ünneplés és egy elegáns estély - a mesebeli esküvő 2017 nyarán. Annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen fontos időben elkezdeni az esküvő szervezését! Természetesen mindenki izgatott a menyasszony ruhája miatt, de a legfontosabb az álompár közös fellépése. A vőlegénynek is tündökölnie kell öltönyében a szépséges ara mellett! Erre nyújt megoldást a WILVORST. Elegancia, vágy, érték és luxus, hibátlan kivitelezés, német precizitás!

A következő szezonban tizenkét új modellek kápráztat el minket az After-Six kollekció. Világosan meghatározott sziluett, pontos részletek kifejezés, a stílus, a legjobb minőségű anyagok és a kidolgozás, ezért kezeskedik a WILVORST. Természetesen az anyagok kiválasztásánál a gyapjú játszik fő szerepet, többnyire szép modern fonálkompozícióval. Kevertszálas anyagoknál a gyapjú / selyem és gyapjú / viszkóz,játszik fő szerepet, a kívánt fény és anyagcsillogás elérésének érdekében! A szövetek könnyű, puha tapintásúak, kellemesen lágyak.

Forró téma a szezonban még mindig a csíkos anyagválasztás! Kreatív és virtuóz! Keskeny csíkozás, apró szerény minták, magas fény, ez jellemzi az új anyagokat! Ha egy ilyen anyagból készült öltönyt viselünk akár úgy is érezhetjük, hogy az öltöny külön életre kelt, hiszen minden tekintetet magára vonz!! A színek terén: hangsúlyozzák a különböző barna és szürke tónusok és a gazdag éjféli kék színeket! De nem feledkezhetünk meg a klasszikusnak számító fekete színről sem, amit egy ügyes modell kiválasztással tökéletessé tehetünk a nagy napra! Az új fazonok közül a kedveltek a body –fitt fazonok. Továbbra is Slim-Line fazon a legkedveltebb a meghatározó modellek közül, rövidebb kabát fazonokkal.

Ám ez még nem minden! A vőlegény rengeteg kiegészítőből válogathat még. Különösen sok mellényanyagból válogathatunk a következő szezonban! 45 kifinomult, minden igényt és elképzelést kielégítő anyag közül válogathat a boldog vőlegény, így az elegáns csíkos, a modern kis mintás, a virág- brokátmintás anyagok és még sok-sok variáció áll rendelkezésre. Természetesen nem feledkezhetünk meg a színben passzoló francianyakkendőről és díszzsebkendőről sem. Az outfit-et az ing, mandzsetta és cipőt teszi teljessé. mindez megtalálható a WILVORST új kollekciójában.

Jó tudni: A WILVORST After-Six elegáns és stílusos öltönyeit viselő férfiak mindig magabiztosságot és eleganciát sugároznak, legyen az alkalom akár egy vacsora vagy egy party, ők mindig a győztesek közé fognak tartoznak.

TZIACCO

A Tziacco modellekkel a Wilvorst cég egy elegáns, ám mégis extravagáns divatirányzatot célzott meg! A divatos anyagok és az innovatív stílus kapcsolata az emberek egyéni stílusát is hangsúlyozza, egyéniségét kiemeli.

A 2017-es Tziacco modellek sok meglepetéssel extravagáns anyag és modellkombinációkkal kápráztat el minket. 14 új fazon közül válogathatunk. Új stílus: Royal tipp fazon mely avant-garde stílusú , zakója, hosszított-kabát jellegű, mintás anyagból készül, álló vagy hagyományos gallérral. Különleges eleganciát kölcsönöz a színben hozzá illő ám általában mintában eltérő nadrág. Az öltönyöket szatén csíkok, minták is díszíthetik, ha a vevő az kívánja. A selymes fényű csíkos, különleges öltönyök modern ám mégis elegáns megjelenést biztosít! A színek skálája nagyon széles a feketétől, a barna mindenféle árnyalatán keresztül, egészen a kék színig!

26 ünnepi modell, grafikai design, elegáns megjelenés, kis mintákat, vagy további csíkok Arabesque motívumok, ezt kínálja a TZIACCO 2017 tavasz / nyári kollekció. Újítás még a ROYAL - hat gombos, valamint a különleges spicc mandzsettás, exkluzív ingek!

WILVORST Prestige

WILVORST Prestige jelképe a luxusnak és a minőségnek. Első osztályú kidolgozás és kiváló minőség jellemzi a Wilvorst ezen kollekcióját. Egyedi kiváló minőségű anyagok precíz kidolgozás. Luxus különleges alkalmakra – Wilvorst Prestige a tökéletes választás cégvezetőknek, befolyásos embereknek a hibátlan megjelenéshez! Prestige öltönyök eleganciájuk és ha lehet még kiválóbb minőségük miatt kedvelt! Csak többször ellenőrzött, neves, kiváló fonalból készített anyagokból készülhet! – ez a minőség garanciája. Az anyagválaszték a következő szezonban még jobban kibővül, így 57 fajta kitűnő anyagból választhatunk, lehet tiszta gyapjú, kevert szálas, viszkózzal, acetáttal, vagy selyemmel, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót!