G.Westerleigh

A G.Westerleigh menyasszonyi cipőinknél három fontos kritériumot tartunk szem előtt: kényelem, elegancia és minőség kompromisszumok nélkül. A fehér és ekrü színekben, minőségi szaténból, gondos hozzáadott kézi munkával készített, esetenként csipkével, kristályokkal és gyöngyökkel díszített lábbelik a leggyönyörűbb menyasszonyi ruhák méltó kiegészítői.
 

Menyasszonyi cipő

A tündérmesében Hamupipőke még üvegcipőben mondta ki az igen-t a mesebeli királyfinak, de a mai cipő viselet egyik meghatározó személyisége mégis csak Victória királynő volt, aki 1840-ben fehér menyasszonyi ruhában és a ruhához illő fehér cipőben állt az oltár elé. Ezt megelőzően , ha esküvőről volt szó, a cipőviselet megszokott színe a kék volt. Ha már az angol királyi családról van szó, érdekességképpen megjegyezzük, hogy a néhai Diana hercegnő ivory színű, gyöngyökkel díszített lapos sarkú cipőt viselt esküvőjén.

Visszalapozva az esküvői cipők történelemkönyvében, az láthatjuk, hogy az általános esküvői cipőviselet a lapos sarkú szatén papucscipő volt. A mai cipőviselet ezen már jelentősen túllépett. A mai modern menyasszony cipő választása - ami lehet magas sarkú, lapos sarkú, szandál, zárt cipő és még sorolhatnánk- egyértelműen megmutatja, hogy a menyasszony milyen divatirányzatot követ.
 

Szalonunk célja, hogy a menyasszony és a vőlegény is megtalálja öltözékét a nagy napra!

A szalonról

Tekintse meg aktuális kollekcióinkat!

Szolgáltatásaink

Vásárlás, kölcsönzés, kis- és nagykereskedelem...

Termékkatalogus